Film „Joker“ privukao je veliku pažnju javnosti, a otkako je premerno prikazan širom sveta, mnogi fanovi filma žele da naprave fotografiju na njujorškim stepenicama na kojima je Joaquin Phoenix zaplesao u odelu klovna.

U njujorškom Bronxu nalaze se famozne stepenice koje pre filma nimalo nisu privlačile pažnju javnosti, ali na njima sada u svakom momentu možete naići na Jokerove fanove koji ga imitiraju i fotografišu se.

Neki idu čak toliko daleko da se oblače u odelo koje je glumac nosio i boje lice i kosu kako bi napravili što uverljiviju fotografiju.

„Joker stepenice“ (#Jokerstairs) već imaju skoro 1,500 objava na Instagramu, a i na Twitteru je primećena ova pomama.

Ljudi koji žive u zgradama pored stepenica nisu zadovoljni velikom posećenošću ovog dela grada i nadaju se da će se rastuća Jokermanija uskoro završiti jer im fanovi filma smetaju na ulici, remete im njihov svakodnevni način života.

Što se filma tiče, od premijere do sada zaradio je 737 miliona dolara širom sveta, a očekuje se da će sigurno zaraditi više od 900 miliona dolara. Film „Joker“ beleži sjajne rezultate i kod nas, što jasno govori da je reč o maestralnom ostvarenju koje morate da pogledate što pre ako to već niste uradili.