Da li ste znali ove činjenice o Ariani Grande?

Iako smo  već napisali tekst o jednom delu zanimljivih činjenica o Ariani Grande, ima ih na pretek, te smo odlučili da uradimo i drugi. Sigurni smo da ste čuli za ovu mladu zvezdu i da znate sve o njoj, ali proverite da  li ste znali ove činjenice o Ariani Grande

1. Strah od visine

Ari ima užasan strah od visine, ali je to ne sprečava da stalno ide na visoke rolerkostere. Kako kaže, visine se boji smrtno, ali rolerkostere obožava!

2. Opsesija

Opsednuta je okeanom, morima i živim svetom koji živi u njima. Obožava ribe, rakove, školjke i sve morske životinjice.

3. Vegan

Ari je vegan. Obožava životinje i slaba je na njih, pa je odlučila da želi da pokuša da ih sačuva, barem od sebe. Tako je postala vegan pre par godina i kaže da je veoma zadovoljna i ponosna na sebe što živi tako!

 

View this post on Instagram

 

the love of my life

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

4. Ah, te štikle

Ariana zapravo ne voli toliko da nosi štikle. Moramo se složiti sa time da nisu baš najudobnija obuća, pa Ari sebi daje oduška od štikli tako što nosi baletanke.

5. Skoro bez odeće

Ari veoma voli da spava skoro gola, odnosno sa vrlo malo odeće na sebi! Kako kaže, nekad je to samo donji veš. A ispričala je i šta kaže njena baka – najbolje je spavati go!

6. Zašto da ne bude svakog dana?

Ariana obožava Noć veštica i to joj je omiljeni praznik (o tome smo vam pisali u prvom delu činjenica o njoj), a želela bi da je Noć veštica svakog dana. Tada bi bila najsrećnija.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram