Tini Stoessel najavila novi singl!

Tini Stoessel je prava vrednica! Stalno radi, snima novu muziku i planira nove projekte kako bi se usavršavala i poboljšavala u svakom smislu. Iako je Božić provela sama sa dečkom, a Novu godinu sa porodicom, ona je u par navrata pomenula novi singl i to u saradnji sa pevačima Mau i Ricky, a izgleda da je njen naziv “Recuerdo”!

Naime, dok su Tini i Sebastian uživali u Nemačkoj, Tini i Mau&Ricky su krenuli da razmenjuju Twittove na Twitteru koji su glasili: „Uskoro”,  „Tini i Mau&Ricky”, „Imamo teaser za novu pesmu” i slično. Nakon toga, fanovi su objavili teaser na kojem nema muzike, jedino što piše jeste „Tini. Mau&Ricky” i to je sve.

Nakon toga, Sebas i Tini su se snimali, a Tini je rekla: „Sebastian, reci kako sam sad pod stresom. Fandom je postavio teaser za pesmu mene i Mau&Rickyja, a on zvuči skoro identično kao prava pesma!”. Tini je potom  pitala Sebastiana: „Sa kojim slovom počinje naziv pesme?”, a Sebas odgovorio: „Sa R.”

Sve ovo dobija još više na značaju nakon kviza koji je Tini skoro uradila, na kojem je dobila slovo R i trebala je da otpeva deo pesme čiji naziv počinje na to slovo, a ona je rekla: „Ima jedna moja pesma, koja još uvek nije izašla, izlazi uskoro, ali ne smem još uvek da je pevam, iako mnogo želim!”

Na tom video-kvizu je pisalo „Recuerdo”- što je najverovatnije i naziv pesme koja nam uskoro stiže. A sve ovo povezujemo sa tim što je Sebastian rekao da duet počinje na slovo R! Mi jedva čekamo da čujemo „Recuerdo”, a vi?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram