Tini nam predstavlja novi duet “Recuerdo”!
Iako je 2020.godina počela pre desetak dana, Tini je, kao i inače, veoma, veoma vredna, pa je pre par dana najavila svoj singl „Recuerdo“, čiji je audio izašao danas u ponoć, a spot negde oko 6 ujutru po našem vremenu. Ova pesma odrađena je u saradnji sa Mau y Rickyjem, što joj daje posebnu čar vrelog latino ritma!

Kao što smo već rekli – pesma ima vreo latino ritam, koji najviše vuče na neku modernu verziju reggeaton muzike. U spotu vidimo Tini, Maua i Rickyja kako ih juri policija, dok oni beže.

Tini je u spotu promenila 3 autfita – fluoroscentno žutu majicu, teksas šorts i dugačke crne čizme, modernu crno roze kombinaciju i crveni top sa dubokim šortsem i latex čizmama, uz šljokičaste hulahopke.

“Sećam se pesme uz koju smo sinoć plesali, pesme nas dvoje. Sećam se kad si me poljubio u dvanaest, i još uvek čujem tvoj glas koji govori ‘oh, dušo, ostani blizu mene’.”- govori, odnosno peva Tini u refrenu ove pesme.

Pesma je već zauzela dobro mesto na top listama, iako su se svi plašili kako će proći, jer danas svoj album objavljuje megazvezda Selena Gomez. Da li će pevati ovu pesmu na predstojećim koncertima, ostaje nam da sačekamo da vidimo, a naravno da ćemo vas izveštavati i o tome!

Javite nam kako se vama dopada spot i pesma “Recuerdo”.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram