Selena o Taylor i prijateljstvu: Došla bi prvim letom kada se ja ne osećam dobro!

Selena Gomez i Taylor Swift su beskrajno dobre drugarice, a mnoge njihove izjave i postupci potvrđuju da je ovo pravo prijateljstvo. Jedan od njih jeste kada je Selena branila Taylor u sukobu oko pesama, o čemu smo vam pisali kada je ta tema bila aktuelna. Sada je Selena odlučila da kaže nešto više na temu njihovog prijateljstva.

“Kada smo se Taylor i ja upoznale odmah smo se sprijateljile i postala mi je najbolja drugarica veoma brzo. Prolazile smo kroz razne trenutke i situacije zajedno, poznajemo jedna drugu veoma dobro. Kao sestre smo.”- započela je Selena.

Zatim je i rekla nešto o intimnim druženjima: “Često se družimo i trudimo se da se svakodnevno čujemo. Ima toliko toga u vezi našeg prijateljstva što ljudi ne znaju, jer ne osećamo potrebu da sve objavljujemo na društvene mreže. Želimo da posebne trenutke ostavimo samo za nas.”

Takođe je i “ishvalila” Taylor kao drugaricu: “Taylor je mnogo dobar prijatelj. Došla bi prvim letom kod mene kada se ne osećam dobro. Bila je tu kada smo moja porodica i ja prolazili kroz teške periode.”- rekla je Sel.

“Godine našeg prijateljstva prolaze, godina za godinom, u svakom trenutku svog života dobijam dokaze da mi je ona jedan od najboljih prijatelja na svetu. Hvala joj na svemu.”- zaključila je Sel.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram