Tini Stoessel se veoma trudi oko svojih video spotova, i još uvek nikoga nije iskopirala, ali zato mnogi jesu nju. Naime, indijska pevačica britanskih korena, Jasmin Walia, juče je predstavila pesmu „Want Some“, a spot i sama Jasmin veoma podseća na Tini u spotu za pesmu „Recuerdo“!

Jasmin Walia se prvo proslavila u rijaliti šouu u Britaniji, a tek kasnije se okrenula pevanju i počela da objavljuje singlove. Njene pesme često završavaju na indijskim Top Pop chart-ovima.

Sada, kad smo vam približili i upoznali vas sa Jasmin, ono što je uzburkalo Tiniste jeste nova pesma ove pevačice, koja se zove “Want Some”, ali spot je gotovo identičan kao Martinin spot za pesmu „Recuerdo“.

Jasmin u spotu ima gotovo iste autfite kao Tini – drečavo žuti top, šorts i štikle, uz kožnu jaknu, i crni autfit koji dosta podseća na autfite koje je u spotu nosila Martina. Kadrovi su skoro pa isti kao kadrovi iz spota za pesmu „Recuerdo“, a deo sa automobilom i koreografijom iza ograde je apsolutno identičan!

Povodom ovoga se oglasila i Martinina mama, Mariana, i na Twitteru napisala „Jasmin Walia-‘Want some’. Sećam se da je Tini uradila isto.“ Tako je glasio prvi, a drugi Tweet glasi: „A ovo je original. Tini, Mau y Ricky-‘Recuerdo’. I dalje se sećam ove pesme i videa.“


Verovatno da je i Tini videla spot Jasmin, čim je njena mama prokomentarisala isti. Da li će Tini komentarisati nešto na ovu temu preostaje nam da sačekamo i vidimo, a sada vam ostavljamo oba spota da sami procenite da li je „Want Some“ kopija „Recuerdo“.

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram