Svi smo, hteli mi to ili ne, primorani da sedimo kod kuće, u kućnom karantinu, ali to ne znači da ne možemo da radimo neke lepe stvari. Članovi fan klub Taylor Swift u Srbiji, @tswiftrs , odlučili su da naprave projekat i da pošalju važnu poruku: Ostanite kod kuće!

Prvo što su sjajni admini stranice o Taylor objavili jeste pitanje „Da li znate da pevate“, a kasnije svima otkrili da je reč o projektu, odnosno, možemo slobodno reći kampanji „All you have to do is stay home“. Svako se mogao snimiti sa nekim svojim talentom, jer ove devojke nisu želele da u projekat ubace samo one Swiftije sa talentom za pevanje. Na snimku koji je urađen možemo videti sigurno 30-tak fanova, a neki od njih slikaju, plešu, dok veći deo fandoma peva.

Takođe, u videu se našao i poznati srpski  jutjuber, Nenad Ulemek, kojeg već znamo kao vatrenog Swiftija, koji svakodnevno deli projekte o Taylor. Devojke sa profila su se potrudile da video izgleda što profesionalnije, a u tome su i uspele! Sam video izgleda divno, sa uklopljenim glasovima svih Swiftija!


Ne treba ni govoriti o trudu koji je uložen da se ovaj video snimi, a imamo velike šanse i da ga Taylor vidi -Taylor prati ove sjajne devojke na Tumblru, pa možda i primeti naš fandom!

A mi ćemo još jednom da kažemo, ono što su i srpski Swiftiji poručili u ovom videu – Ostanite kod kuće!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram