Victoriu Justice svi pamtimo po ulozi u poznatoj Nickelodeon seriji, “Victorious”, a iako se njoj predviđala karijera top svetske zvezde, koleginica koja je tumačila ulogu Cat, Ariana Grande, joj je “preuzela” to mesto! Victoria je i dalje mnogo poznata, ali znatno manje od Ari. Bez obzira na to, Vic je odlučila da se posle par godina vrati muzičkoj karijeri, pa je pre par dana objavila svoju novu numeru, “Treat Myself”!

Za pesmu nismo dobili spot, već samo stihovni video. Pesma ima veoma jaku poruku o samopoštovanju: “Moram da se ophodim bolje prema sebi, nekada znam da budem baš neljubazna. Znam da zaslužujem bolje”-peva Victoria.
Pesma je posle prvog dana sakupila samo 105 hiljada pregleda, što je veoma malo kada pogledamo Victoriine brojke na Instagramu! Ipak, ona dugo nije objavljivala novu muziku, pa je ovo sasvim okej! Uz to, pevačica je najavila još nove muzike!

”Napisala sam i snimila mnogo nove muzike, ali nisam pronašla pravi trenutak da je objavim. Mislim da je pesma sa snažnom porukom, poput ove, bila potrebna baš u ovom trenutku. Očekuje vas još novih pesama”-kaže Victoria. Kako se vama dopada njen novi singl?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram