Jesy Nelson: Otvaram novo poglavlje svog života
Jedna od vesti koja apsolutno preovladava društvenim mrežama ovih dana jeste ta da Jesy Nelson napušta Little Mix! Da budemo tačniji – Jesy je već napustila bend u kome je provela neverovatnih 9 godina. Vest je izuzetno potresla fandom, a i sama Jesy je odlučila da se oglasi. Kako ona kaže, odlazak iz benda joj je bio hitno potreban zbog mentalnog zdravlja, i spremna je da otvori novo poglavlje u svom životu!

„Vreme provedeno u bendu je bilo predivno, doživele smo uspehe kojima se nisam nadala. Uz fandom koji se nalazi na svim krajevima sveta ja sam se osećala kao najsrećnija devojka na planeti, i nikada neću zaboraviti vašu podršku, ali moram vam reći istinu. Istina je ta da u poslednje vreme bend ne utiče dobro na moju psihu, mentalno zdravlje. Za mene je to bio ogroman pritisak, koji nisam mogla da izdržim“ – započinje svoju priču Jesy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @jesynelson

„Napuštam Little mix“ – kaže Jesy.

„Moram da provedem vreme sa ljudima koje volim, radeći stvari koje me čine srećnom. Spremna sam da otvorim novo poglavlje u svom životu-nisam sigurna kako će ono izgledati, ali se nadam da ćete i dalje biti tu za mene. Hvala svima koji su bili uz nas na ovom putovanju, i posebno hvala Jade, Perrie i Leigh-Anne koje su sa mnom stvorile neke od najlepših uspomena u mom životu“- završila je pevačica.

Pored dirljive poruke, izgleda da je Jesy odlučila da potpuno zaboravi na Little Mix – ona je sa svog Instagram profila otpratila menadžerku Little Mixa, Samathu Cox, a preostale tri devojke iz benda je i dalje prate.

Očigledno da Jesy želi da nema dodirnih tačaka sa bendom koji je na neki način pogoršao njeno zdravstveno stanje, a mi se nadamo da će se u budućnosti oporaviti i biti mnogo bolje!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram