Little Mix snimaju prvi spot bez Jesy Nelson
Iako smo svi mislili da Little Mix ruše sve predrasude o tome da ženske grupe ne opstaju duže od par meseci/godinu dana, i one spadaju u tu grupu. Jesy Nelson je još krajem 2020.godine odlučila da napusti grupu Little Mix kako bi se posvetila svom mentalnom zdravlju, što je veoma rastužilo fandom (o tome možete čitati OVDE), ali preostale 3 devojke su odlučile da nastave bez Jesy! Pre svega, devojke su pomerile svoju “The Confetti” turneju za april 2022.godine, a članice benda su otkrile da već rade na novoj muzici i spotovima-što znači da će oni biti bez Jesy! Konkretno se radi o tome da one kreću da snimaju novi spot veoma uskoro, šta više-u narednih par nedelja. Ipak, iako ne znamo mnogo-hajde da vidimo o čemu je reč.

Naime, Perrie, članica benda, potvrdila je da nova muzika stiže veoma uskoro i devojke kreću da snimaju spot u narednih par nedelja. Ovo je sve potvrdila pojavivši se na kratko u zoom času za kuvanje Melanie Johnson, a fandom je apsolutno oduševljen.

Ipak, svima je po malo žao što nema Jesy, međutim, verujemo da će devojke odraditi odličan posao. Još uvek ne znamo da li su spot i pesma potpuno novi, ili neki sa “Confetti” albuma, te nam preostaje da sačekamo i vidimo.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram