Jesy Nelson raskinula sa dečkom nakon 9 meseci veze
Verujemo da vam je i dalje neobično kada vidite Little Mix bez Jesy Nelson – iako nam je veoma čudno što Jesy nije u grupi, moraćemo da se priviknemo, jer se ona neće vraćati u istu narednih par godina! Sve je to zarad poboljšanja njenog mentalnog zdravlja, a iako je odluka donešena iz zdravstvenih razloga, fandom je i dalje poprilično tužan. Napuštanje benda nije smanjilo Jesynu slavu – naprotiv, ona je veoma aktuelna tema medija ovih dana, a pored odlaska iz grupe Little Mix, američki mediji prenose da je odlučila da raskine svoju devetomesečnu ljubavnu vezu sa glumcem Seanom Sagarom!

Da se podsetimo, Jesy i Sean su uplovili u ljubavnu vezu u aprilu 2020. godine, u jeku korona virusa. Na početku, pevačica i glumac nikome nisu govorili da su zajedno, ali su fandomu potvrdili da su zajedno u oktobru 2020. godine, da bi prethodnih dana mediji objavili da je, sad već nekadašnji par, raskinuo.

Iako su svi predviđali da je ova veza “ono pravo”, jer je Jesy jednom prilikom za Seana rekla “moje sve”, očigledno da su se prevarili! Sada su oboje obrisali većinu, ako ne i sve zajedničke fotografije i postove sa svojih Instagram profila, a glumac se odmah bacio na traženje nove devojke-sada je krenuo da lajkuje fotografije raznih rijaliti zvezda i manekenki koje su veoma provokativne.

”Lockdown u Britaniji je dosta uticao na vezu Jesy i Seana, jer su praktično uvek bili razdvojeni, retko su bili zajedno. Jesy je tek napustila Little Mix i želi da se maksimalno posveti sebi, jer je sama sebi na prvom mestu. Par nije bio u najboljim odnosima prethodnih nedelja, pa su odlučili da je najbolje da prekinu vezu i da se razdvoje”-navodi blizak izvor paru za The Sun.

Iako je izašla iz veze, pevačica Jesy izgleda veoma dobro i verujemo da je ovo prava odluka koja će joj doneti samo dobre stvari. Ona je sama priznala da se bori sa problemima vezanim za mentalno zdravlje, pa je najbolje da svo vreme koje ima usmeri na sebe. Nadamo se i da će upoznati pravog partnera, ali ne treba da žuri -sve će doći na svoje kad tad!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram