Karol Sevilla: Sada vam prikazujem ko sam zapravo ja
Često deluje da je mlada umetnica Karol Sevilla bukvalno jedva čekala da se skloni od ekipe i same serije u produkciji Disneyja, „Soy Luna“, iako možda zaboravlja da joj je upravo glavna uloga, odnosno uloga Lune u toj seriji i donela slavu! Čini se da Karol želi da ide stopama Tini Stoessel, koja je nakon titule Disney devojke dobila titulu najpoznatije ženske umetnice u Argentini.

Karol Sevilla već uveliko radi na svojoj solo karijeri, novoj muzici i debi albumu, a skoro je obradovala fandom singlom „Tus Besos“. Ipak, sada će morati da napravi pauzu na najmanje 15 dana, jer je pozitivna na korona virus, ali intervjui koje je dala u poslednje vreme izlaze kao na traci, pa ćemo vam sad preneti Karoline reči.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPER TEEN (@superteen.rs)

„Volim da stvaram muziku za tinejdžere i publiku koja su trenutno u prelasku iz adolescenta u odraslu osobu. Ovo se posebno odnosi na devojke koje postaju žene u nekom periodu. Želim da budem deo odrastanja i sazrevanja mog fandoma, njihove ljubavi koja ih je ostavila i slično, jer sve je to život“ – započinje Sevilla.

„Moja najnovija pesma se zove ‘Tus Besos’ i ona dolazi iz perioda mog života u kome sam htela da se zaljubim i imam dečka, kada sam imala priliku da budem sa onom pravom osobom, iako sam imala još mnogo toga da naučim“-  priča pevačica o svom novom singlu.

Karol se i dotakla teme ‘muzika u karantinu’: „Mislim da je muzika bila bitna za sve, naročito u ovakvim vremenima izolacije i karantina. Postoje pesme koje te onako ‘taknu’ kako god da se osećaš pre nego što ih iznova i iznova poslušaš. Ja, recimo, volim da pričam o temama koje proživljavaju svi u svom životu, iako mnogi neće da priznaju. Ne volim sa pričam o drogi, alkoholu i neprimerenim stvarima. Više sam staromodna, vintage da tako kažem.“

„Ovaj urbani žanr je nešto potpuno novo za mene, moja nova pesma je miks urbanog i pop ritma. Pesma je napisana od strane tima iz Kolumbije, i drago mi je što sam i ja sama bila uključena u procea stvaranja pesme. Imala sam slobodu da prikažem sebe onako kako sam želela. Na početku sam bila skeptična oko toga da li će me fandom prihvatiti takvu, ali stvarno im se mnogo dopalo“ – zaključuje Karol Sevilla.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram