Karol Sevilla otkrila: Disney mi je omogućio sve što sad imam

Karol Sevilla je slavu stekla zahvaljujući angažmanu u Disney projektu “Soy Luna”, gde je tumačila glavnu ulogu Lune. Karol često govori kako je jedva čekala da napusti svoje kolege iz pomenute serije, i da iza sebe ostavi sam Disney i ceo magičan svet koji ta produkcija ima. Ona je sada krenula u solo karijeru, međutim, ne izbacuje pesme mnogo (nadamo se da će se to promeniti u skorije vreme!). Svima se čini da ona ide stopama Tini Stoessel-nakon Disney projekta, ona je uplivala u solo muzičku karijeru. Pevačica je morala napraviti pauzu od 15 dana zbog toga što je krajem januara otkrila da je pozitivna na korona virus, no sada je već spremna da se vrati na scenu. Jedan od njenih novih intervjua je izašao skoro, a u njemu je otkrila nešto o hejt komentarima, Argentini ali je i otkrila da je zahvalna Disney-ju!

”2020. godina mi je pomogla da shvatim šta želim da radim. Kada sam došla iz Argentine u Meksiko (u Argentini sam bila 4 godine) prošla sam kroz tranziciju. Shvatila sam da svet nije ružičast, da ja nisam nasmejana devojčica. Tada sam donela odluku da želim da budem realna i da budem prava žena. Takođe sam odlučila da fokus stavim na muziku i da kroz istu ispričam svoju priču”-započinje pevačica.

”U Disney sam došla sa 15 godina, odrasla sam zajedno sa njima i naučila sam mnogo toga. Teško je prestati biti Disney dete, jer prestaješ da imaš podršku tako velike kompanije, prestaješ stalno da imaš Mikija i Mini uz sebe. Nakon napuštanja Disneyja ostaješ samo ti i tvoji projekti. Za mene Luna nije senka koja me prati, ona će uvek biti lik kome sam večno zahvalna. Disney je kuća koja me otkrila, učinili su me poznatom i omogućili mi sve što sam danas”-priča Karol.

”Ja smatram da treba ići dalje, bez obzira na to da li je neka moja pesma doživela neuspeh ili uspeh. Čovek se ne rađa znajući šta će se dogoditi, to nauči neuspesima i uspesima. Takođe, trenutno se pronalazim u komponovanju. Počela sam da pišem svoja osećanja i pretvaram ih u pesme. Primetila sam i da mi fanovi šalju svoja iskustva i priče. Želim da se ljudi pronalaze u mojim pesmama i smatraju ih svojim”-otkrila je i zaključila pevačica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAROL SEVILLA (@karolsevillaofc)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram