GiaNina objavila svoj debi singl, poslušajte ga!
Superteen portal se trudi da vama predstavi što više novih, mladih zvezda koje su na početku svojih karijera, a zaslužuju našu, ali i vašu pažnje. Naša redakcija pažljivo bira zvezde koje će vam prezentovati, a ovog puta smo odabrali mladu i talentovanu tinejdžerku GiaNinu Paolantonio koja je skoro objavila svoj debi singl “Talk”. GiaNina je kroz svoj prvi singl poslala snažnu poruku, a inspiraciju nalazi u svakodnevnim situacijama. Ipak, hajde da vidimo šta i sama GiaNina kaže o svom singlu!

„Moji prvi singl „Talk“ govori o ljudima koji imaju svoje demone, nesigurnosti, strahove i umesto da pokušaju da rade na sebi, oni govore ružno o drugima. Danas je sve više takvih ljudi, a ova pesma je i nastala inspirisana svim događajima iz stvarnog, mog života” – kaže mlada i talentovana GiaNina.

Pesma traje skoro tri minuta, lepog je ritma i vrlo brzo će vam ući u uši! Ova devojka je snažnu poruku spakovala na vrlo dobar način u samo jednu pesmu i spot. Ako nastavi da izbacuje muziku u ovakvom stilu, sigurno da ima šanse da bude zapažena na svetskom tržistu. Srećno GiaNina Paolantonio!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram