Ariana Grande: Dalton je dečko kakvog sam uvek tražila
Ariana Grande je veoma vredna zvezda, dosta fokusirana na svoju karijeru, a upravo zbog toga i jeste najpoznatija pevačica na svetu. Pored solo karijere koju godinama gradi, ona je sada veoma srećna i na ljubavnom planu, jer se skoro verila za Daltona Gomeza, a Arianina porodica apsolutno obožava Daltona! Definitivno da je pevačica presrećna u vezi sa svojim sadašnjim dečkom, jer je do pre par godina dosta patila i njeno mentalno zdravlje je bilo u veoma lošem stanju. Ipak, ljudi bliski Ari, ali i ona sama sad govori o Daltonu!

„Dalton je tip dečka kakvog je Ariana godinama tražila. On je veoma zaštitnički nastrojen za Ari, dobar je za nju, uradio bi bukvalno sve da ona bude srećna. Zna da je sitnice usrećuju, pa često radi male i lepe stvari koje je čine srećnom. Dalton bi izašao iz svoje zone komfora za Arianu, a prešao bi i ceo svet za nju. Mnogo je voli i presrećni su zajedno”- priča izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)


„Ljubav između Ari i Daltona se desila na prvi pogled, odmah su se zaljubili. Ariana je u njemu pronašla neki x faktor koji je duže vreme tražila u momcima, ali nije to prepoznala ni u jednom momku, sem u Daltonu“ – priča izvor. Ova veza obećava i deluje da će potrajati, a i mi se nadamo tome!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram