Karol Sevilla otkrila: Emilio i ja smo u vezi!

Karol Sevilla je pevačica i glumica koja je u jednom trenutku bila slavnija čak i od Tini Stoessel, ali se euforia za njom maltene ugasila nakon “Soy Lune“, sve dok se Karol nije više aktivirala povodom svoje solo karijere, te je sada ponovo aktuelna u medijima. Prošlog leta pevačica je objavila duet “Coro de amor“ sa kolegom iz Meksika, Emiliom Osoriom, a spot za pesmu imao je veoma zanimljiv spot za fandom, jer su se umetnici poljubili u spotu. Iako su tada govorili da nisu zajedno i da im taj poljubac samo “prodaje pesmu“, sada je Karol otkrila da su njih dvoje u vezi!

Naime, fandom je prvo primetio da Emilio i Karol ostavljaju komentare ispod objava jedno drugome što nisu radili pre, ali i pored teorija, oboje su demantovali te glasine. Ipak, Karol je otkrila njihovu vezu TikTok videom koji je urađen u crno-belom formatu na kome se oni ljube uz veoma sladak opis gde izjavljuje ljubav svom dečku.

Možda već i znate, ali Karol je bila kao operisana od momaka i veza prethodnih godina i fokus je stavila isključivo na sebe i svoje lično zadovoljstvo, pa ovo verovatno znači da u Emiliu vidi onu pravu osobu za nju u ovom trenutku. Svakako, mi im želimo puno sreće!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???Emilio O.M. ??? (@emilio.marcos)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram