Predstavnica Hrvatske na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, Albina, koja je brzo osvojila publiku širom sveta, vraća se danas sa novim singlom „La La Love“ i pratećim spotom. Novom pesmom ona slavi nezamenljivi latino ritam i, naravno, ljubav, kao savršenu letnju kombinaciju.

„Činjenica da je pesma plasirana u samom srcu letnje sezone govori koliko smo bili pažljivi i koliko smo dali na važnosti svakom detalju, kako u muzičkom, tako i u vizualnom smislu“, otkrila je Albina, te nije sakrivala sreću što se ovom prilikom okušala i kao autorka: „Još od mojih muzičkih početaka nadala sam se kako ću se u nekom trenutku okušati u autorskom delu, a s obzirom na to da se radilo o letnjem fresh zvuku, ono što sam imala na umu, a tiče se teksta, idealno se poklopilo sa samom melodijom i aranžmanom. Zašto baš španski? Pa vrlo jednostavno – zato što pesma u velikoj meri poseduje taj latino zvuk, koji se najbolje slaže upravo sa španskim jezikom.“

GLEDAJ SPOT OVDE

Uz Albinu, pesmu potpisuju Max Cinnamon (engleski deo teksta) i Branimir Mihaljević (muzika, aranžman, produkcija), a njenom autorskom timu ovog puta se, za one najneobičnije delove aranžmana, pobrinuo i Marko Mihaljević.

Uskoro nas očekuje i muzički spot koji će upotpuniti uzavrelu atmosferu i na vizuelnom nivou. Dobra saradnja nastavlja se i sa koreografkinjom Helenom Janjušević i našim poznatim stilistom Stefanom Orlićem, koji su se i ovoga puta pobrinuli za atraktivanu estetiku nadolazećeg spota.

S obzirom na to da je pesma jako moderna i catchy, zahteva jednako moderan vizualni segment“, rekla je Albina i osvrnula se na atmosferu tokom snimanja spota: „Na setu je blilo vruće u svakom smislu te reči! Stvarno je svaki član ekipe dao svoj maksimum i uopšte ne brinem za konačni proizvod – jedva čekam!“.

Albininu novu pesmu „La La Love“, hit „Tick-Tock“ kojim je osvojila srce publike, kao i prethodna izdanja možete slušati na svim streaming servisima.

Izdanje „La La Love“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima:

albina.lnk.to/LaLaLove

Foto: Ante Odak