Billie Eilish otkriva: Justin Bieber mi mnogo pomaže u poslu

Billie Eilish je toliko mlada, a postigla je uspehe koji neki pevači mnogo stariji od nje mogu samo da sanjaju. Ona se u poslednje vreme malo primirila, pa onda zapalila scenu svojim novim albumom “Happier Than Ever” koji se dugo očekivao. Ipak, ovog puta tema nije njen novi album (jer o njemu već možete čitati ovde), već Billie otkriva koliko joj njen idol u muzici, Justin Bieber, pomaže i daje savete vezane za posao, odnosno karijeru.

Naime, Billie je za početak opisala Justina kao svoju prvu celebrity ljubav kada je imala 12 godina, i najveći san joj je bio da sarađuje sa njim, što se i dogodilo na “Bad Guy” remix-u: “Justin je najslađi, veoma je dobar prijatelj meni i mnogo ga volim. Mnogo mi pomaže kada je u pitanju suočavanje sa slavom. Ponekad me samo nazove i kaže mi stvari koje mi pomažu da se osećam dobro, da vidim da me drugi ljudi razumeju i da su tu i ostali koji prolaze kroz isto što i ja. Veoma je lepo imati njega na svojoj strani”-otkriva Billie.

Takođe, i Justin je prozborio par reči o tome: “Želim da je zaštitim, jer ne želim da prolazi kroz neke stvari kroz koje sam ja morao da prođem. Zapravo, to ne želim nikome. Kada god treba moju podršku, zna da smo udaljeni samo jedan poziv, i da me uvek može nazvati”.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram