Kim Kardashian se pojavila u neobičnoj modnoj kombinaciji na ponovnom predstavljanju albuma „Donda“ bivšeg supruga Kanyea Westa na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti.

Obukla je crne Balenciagine čizme, uske crne pantalone, majicu dugih rukava, takođe crne boje, baš kao i masku kojom je prekrila lice.

Kanye West je također bio obučen u crno, a nosio je i pancir na kojem je ispisan naziv njegovog nadolazećeg albuma.

Njihova deca, ćerke North (8) i Chicago (3) i sinovi Saint (5) i Psalm (2) također su prisustvovali događaju i bili su obučeni u crne kombnacije.

„Donda“ je prvi album koji slavni reper planira da objavi nakon albuma „Jesus is King“ iz 2019. godine. Tada je osvojio nagradu Emmy za najbolji savremeni hršćanski album. Album „Donda“ nazvan je po pokojnoj majci repera Kanyea Westa, koja je 2007. godine preminula usled komplikacija nastalih nakon plastične operacije.

Kim Kardashian je u februaru ove godine podnela zahtjev za razvod braka. Prošlog meseca viđena je na prvom predstavljanju „Donde“ sa decom i sestrom Khloé Kardashian.

„Veoma joj je važno da deca što više vremena provode s Kanyeom. Pokušava mu biti podrška i koncentrisana je na zajedničko roditeljstvo. Ništa drugo se nije promenilo, i dalje su u procesu razvoda“, rekao je neimenovani izvor za magazin People.

Inače ovo je bila druga žurka Kanye West na stadionu Mercedes-Benz u Atlanti, gde je ponovo predstavio svoj deseti album Donda, na istom mestu kao što je uradio i pre dve nedelje, ali album i dalje nije dostupan na streaming servisima, niti se sa zna tačno kada stiže.

Naime Kanye West je na Mercedes-Benz stadionu predstavio prvu verziju dugoočekivanog album „Donda“ za oko 42.000 obožavalaca, dok je drugi put bilo nešto manje fanova, oko 35.000.