Lancôme predstavlja novi miris Idôle Aura. Od njegovog nastanka 2019. godine, Idôle je miris novih ideala. Miris slave koje su žene zabeležile po svojim pravilima, za sebe i za druge. To je trijumf koji je podstaknut priznanjem da je najveći uspeh onaj koji inspiriše druge. On spaja modernu perspektivu i radikalnu bočicu u kojoj se nalazi izuzetno inovativan miris. Lancômeov miris simbolizuje pobedu žena širom sveta.

Novi Lancôme miris - Idôle Aura

U 2021, on nastavlja da pomera granice.

Sa Idôle Aurom, Lancôme je osmislio parfemsku vodu za celu generaciju žena koje postižu kolektivni uspeh, podstaknute nezaustavljivom energijom. One čine grupu glasova sa svih životnih sfera koje je ujedinila zajednička svrha: „Zajedno smo Idôli”. Ujedinjene snažnom silom, te žene imaju sinergiju koja zrači novom svetlošću u ovom svetu koji nazivaju svojim. A ovo je svet sutrašnjice.

Novi Lancôme miris - Idôle Aura

Idol se ne rađa, već postaje.

U svakoj ženi se nalazi idol u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirisano je osećajem uverenja. Nova bočica je propraćena novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvata samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirisala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta grupa simbolizuje generacijski pokret koji sledi svoje snove koji nemaju granicu.

To je pojava u kojem je svaka žena idol.

“Uvek govorim da je moj uzor ‘buduća ja’. Znam da je ona tamo, u budućnosti, i da me očekuje.” Zendaya

Idôle Aura predstavlja čisti cvetni potpis originalnog mirisa u odvažnoj kompoziciji sa sjajnim intenzitetom. Nežan miris koji je istovremeno senzualan i snažan.

Poput aure koja isijava blistavu ženstvenost koju ništa ne može sprečiti da sija. Sve počinje dodirom. Nota slanog cveta (fleur de sel) neguje kožu i zrači prema spolja u talasima mirisa. Penušavi bergamot i bujne note kruške pojačavaju ovaj nalet svežine dok prepoznatljivi mirisni buket Idôle parfemske vode otkriva konture svojih baršunastih latica.

Trio živahnih ruža i dvojac blistavih jasmina kao da su okupani svetlošću blistavog, rajskog daška. Obe vrste su cveće koje hvata sunce i odiše blistavom senzualnošću. Prijatan i blistav, mošusni akord Clean & Glow, drugi je kamen temeljac Idôle zaštitnog potpisa. On širi svoje cvetno srce poput snažno zavodljive, ultra ženstvene aure.