Nadamo se da još uživate u divnim letnjim danima i morskim radostima, a vest da je na prodajnim mestima dm drogeria dostupna Catrice limitirana kolekcija „Bronze Away To …“ sigurno će vam se dopasti.

Nežni žamor mora, topli sunčevi zraci, palme koje nude hlad i hladno piće – samo pomisao na letnji odmor može vas opustiti. U isto vreme podstiče čežnju za udaljenim mestima i budi želju da sednete u avion ili automobil za putovanje morem.

Limitirana kolekcija CATRICE „“Bronze Away To …“ pomaže da se skrati čekanje dok ovo ponovo ne bude moguće bez brige i pozove vas na snove.

Kolekcija sadrži potrebne proizvode za leto 2021 – i savršen preplanuli ten – sa svojim jedinstvenim teksturama, letnjim dizajnom i senzualnim mirisima.

Baked Bronzing & Highlighting Paleta “Pura Vida in Costa Rica”

Za stanovnike Kostarike to znači fokusiranje na pozitivne stvari u životu i uživanje u njemu u potpunosti. Uz paletu Baked Bronzing & Highlighting, ovaj lagani stav takođe pronalazi put u našoj šminki. Sa svoje četiri različite nijanse stvara prirodnu preplanulost i blistav, blistav efekat sjaja za lice i telo. Zahvaljujući svilenkasto-mekoj teksturi, nijanse se lako nanose i blendaju.

Paleta senki za oči

Vodi me na more! Devet visoko pigmentiranih nijansi palete senki savršeno se uklapaju i nadahnjuju ljetne stilove šminkanja. Osim toplih boja koje se mogu nositi, intenzivna tirkizna i jarko narandžasta boja sigurno će privući ljubitelje lepote na more i učiniti da sanjaju o zapanjujućim zalascima sunca na panamskoj obali. Završne nijanse se kreću od mat do svetlucave do metalik. Kvalitetno pakovanje sa integrisanim ogledalom
takođe unosi apsolutni odmor u vašu rutinu šminkanja svojim otiskom palmi.

Matt Bronzer za lice & telo

Bez obzira da li putujete svetom ili kod kuće, ovaj ultrafini bronzani puder sa otisnutom palmom vrhunski je ono što morate imati u leto 2021. Sa mat površinom i hladnim podtonom, nije samo idealan kao bronzer, ali se može koristiti i za konture. Četka za lice i telo glatko se stapa sa licem i telom. Za prelepi, sunčani ten!

NMPC: 789,00 DIN

Hydrating Sprej za fiksiranje

Osvežavajuće poput uranjanja u hladne vode južnog Pacifika. Super lagan, hidratantni sprej za fiksiranje savršen je partner za dugotrajan izgled. Može se koristiti kao primer pre šminkanja ili za nanošenje ili čak kao pojačavanje svežine tokom dana. Letnji miris kokosa vraća uspomene na odmor i čini da sanjate o prekrasnim pješčanim plažama i tirkiznim okeanim.

NMPC: 639,00 DIN

Četka za lice & telo

Svestrani talenat za neverovatan letnji izgled! Kvalitetna Maxi četka sa izuzetno mekim i gustim sintetičkim čekinjama izuzetno je svestrana i pogodna za tečne i puderaste teksture. Široka glava olakšava distribuciju i mešanje pigmenata. A zahvaljujući svom posebnom obliku, četka udobno leži u ruci.

NMPC: 789,00 DIN