Muzička kuća Universal Music Serbia vam predstavlja nekoliko velikih izdanja koja su stigla ovih dana, a na vama je da ih preslušate i kažete nam kako vam se dopadaju.

Elton John & Dua Lipa
„Cold Heart (PNAU REMIX)“

Elton John i Dua Lipa predstavljaju novu kolaboraciju „Cold Heart (PNAU REMIX)“. Ovo je njihova prva saradnja koja je počela online upoznavanjem, a završila se realizacijom ove numere. Na pesmi im se pridružuje i PNAU, australijski elektronski sastav.

„Poslednjih 18 meseci je bilo veoma teško, ali slobodno vreme je značilo da zapravo imam mogućnost da se vratim korenima i da sarađujem sa nekim divnim umetnicima. Prilika da provedem vreme sa Duom online je bila neverovatna. Ona je divna osoba i pružila je mnogo energije projektu!“, kaže Elton.

Ovo izdanje prati i video koji je kreirao Raman Djafari, hamburški animator i reditelj. U videu možemo videti animirane izvođače koji ulaze u dinamičan i euforičan svet pre nego što se, zbog odvajanja njihovih planeta, potpuno rastanu.

Izdanje „Cold Heart (PNAU REMIX)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://EltonJohnDuaLipa.lnk.to/ColdHeart_PNAURemixYC

 

Lorde
„Mood Ring“ 

 

 

Lorde predstavlja novi singl pod nazivom „Mood Ring“. Numeru prati i spot u kome muzičarka kroz satiru priča o pseudo-spiritualnosti. Ovo je još jedna numera koja, pored pesama „Solar Power“ „Stoned at the Nail Salon“, najavljuje njen treći studijski album „Solar Power“ koji izlazi 20. avgusta.

 Izdanje „Mood Ring“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/LordeMoodRing

Albina
„La La Love (Spanish Version)“

Nakon uspešne originalne verzije singla „La La Love“, pop zvezda Albina je rešila da obraduje svoje fanove verzijom na španskom jeziku. Već pri samom izlasku pesme brojni fanovi na društvenim mrežama, podjednako oduševljeni energijom koja pršti iz singla i Albininim pevanjem stihova na španskom, su pitali hoće li „La La Love“ zaživeti i u verziji koja je u potpunosti na ovom jeziku. Želja im je ispunjena, a oduševljenju su se pridružili i fanovi iz Španije gde će Albina nastupiti početkom jeseni!

 Za ovu numeru, koja odiše letnjom atmosferom, Albina je izjavila kako joj je tekst došao potpuno spontano i prirodno pa je tako nastala i verzija koja je u celosti na istom jeziku. „Zašto baš španski? Pa vrlo jednostavno – zato što pesma u velikoj meri poseduje taj latino prizvuk koji se najbolje slaže upravo sa španskim jezikom. Svi koji me poznaju, znaju da gotovo razmišljam na tom jeziku!“, kaže Albina.

Izdanje „La La Love (Spanish Version)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://albina.lnk.to/LaLaLoveSpanish

FINNEAS
„A Concert Six Months From Now“ 

Poznati muzičar, tekstopisac i producent, najbliži saradnik i brat Billie Eilish, FINNEAS predstavlja novi singl pod nazivom “A Concert Six Months From Now”.Ovu numeru prati muzički video koji je režirao Sam Bennett, a ujedno predstavlja i najavu za debitantski album ovog umetnika pod nazivom “Optimist” čiji se izlazak očekuje 15. oktobra.

OPTIMIST TRACKLISTING

  1. A Concert Six Months From Now
  2. The Kids Are All Dying
  3. Happy Now
  4. Only A Lifetime
  5. The 90s
  6. Love Is Pain
  7. Peaches Etude
  8. Hurt Locker
  9. Medieval
  10. Someone Else’s Star
  11. Around My Neck
  12. What They’ll Say About Us
  13. How It Ends

Izdanje „A Concert Six Months From Now“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/FINNEASAC6MFN

Sean Paul Ft. Ty Dolla Sign
„Only Fanz“ 

Internacionalna zvezda Sean Paul, koji je objavio i radio na nekim od najvećih globalnih hitova pop muzike, predstavlja novu numeru pod nazivom „Only Fanz“ na kojoj pored njega učestvuje i reper Ty Dolla Sign. Ova numera još jednom pokazuje raspon i svestranost ovog muzičara, kombinuje kreativnu produkciju sa zaraznim refrenom i spaja dva veoma voljena izvođača.

„Only Fanz“ je posvećen svim nezavisnim ženama koje same zarađuju za sebe i podržavaju druge žene u tome. Numeru prati i spot koji je režirao Myles Whittingham.

„Veoma sam počastvovan što radim sa legendom kao što je Sean Paul. On je pravi hit mejker i nadam se da će vam se pesma svideti onoliko koliko se sviđa nama!“, poručuje Ty.

Izdanje „Only Fanz“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/SeanPaulOnlyFanz

Lola Young
„Blue (2AM)“

 

Nakon numere „Pill or a Lullaby“ mlada zvezda u usponu Lola Young predstavlja drugi po redu singl sa EP-a „After Midnight“ pod nazivom „Blue (2AM)“. Još jedna veoma lična i emotivna numera koja opisuje deo večeri u njenom životu i prikazuje autorkina najiskrenija i najranjivija stanja.

„Moje misli, moje brige, moje prošle i sadašnje ljubavi, moja krivica, moji strahovi, moji snovi, želje i sve lude misli koje imam kada sunce izađe i kada ne mogu da spavam. Posle ponoći (After Midnight). Najiskrenija forma mene.“, kaže Lola najavljujući novi EP.

Izdanje „Blue“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://lolayoung.lnk.to/blue

Sea Girls
„Sick“

Nakon velikog uspeha debitantskog albuma, britanski bend Sea Girls objavljuje novi singl „Sick“. Ovo je prva numera sa predstojećeg albuma „Homesick“ koji izlazi u januaru sledeće godine.

„Ova numera predstavlja nabrajanje stvari koje mi izazivaju ljutnju. Pesma je o odrastanju i shvatanju da više nisam dete. To sam ja koji ležim na krevetu u sobi, žalim se svojim mislima i upadam u rupu ljutnje koja nema dna.“, kaže frontmen benda Henry Camamile.

Izdanje „Sick“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Deezer, Apple Music i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://seagirls.lnk.to/Homesick

JP Cooper
„Call My Name“

 

Britanski kantautor JP Cooper predstavlja novu numeru pod nazivom „Call My Name“ kojom ujedno najavljuje i album „SHE“, čiji nas izlazak očekuje 15. oktobra. Muzički spot nastavlja priču koju smo gledali u prethodna dva videa za numere „If The World Should Ever Stop“ i „Holy Water“.

„Ovo je pesma za sve koji se bore sa strahom da potraže pomoć. Napisao sam je dok sam boravio u Sjedinjenim Američkim Državama i sećam se da sam se osećao malo izolovano i usamljeno. Završio bih sa radom u studiju, a svi moji ljudi bi već spavali zbog vremenske razlike. Želeo sam da imam koga da pozovem. Može se reći da sam ovu numeru na neki način napisao za sebe“, kaže JP o novom izdanju.

Koja od ovih izdanja će naćo mesto na tvojoj play listi?

Foto: Dave Benett i Universal Music Serbia