Premijera najnovijeg Marvelovog ostvarenja – Šeng Či i legenda o deset prstenova – održana je juče u Los Anđelesu, a posebnu reakciju publike na crvenom tepihu su izazvale nove Marvelove zvezde Simu Liu (Šeng Či) i Akvafina (Keti), ali i legende kineskog filma Mišel Jeo i Toni Lijang.

Publika je oduševljeno napustila bioskop, o čemu svedoče prve reakcije i kritike fanova. Kritičari su pohvalili glumu, scenario i specijalne efekte, a posebno su istakli da su ih oduševile akcione cene, „kakve do sada nismo imali prilike da vidimo u Marvelovom filmskom univerzumu.“

„Dobro zapamtite ko je Simu Liu, ukoliko već ne znate, biće on velika akciona zvezda, a Marvel nam je spremio pravi hit film.“, pišu neki od kritičara, dok drugi dodaju: „Šeng Či je moj novi omiljeni Avendžer“. Dobri komentari se samo nižu:

„Mnogo ljudi će ovim filmom dobiti svog novog omiljenog Marvelovog heroja. Ovaj film je ključni deo budućnosti Marvelovog univerzuma i zaista će promeniti ceo superherojski žanr“.

Zadovoljstvo prvim komentarima o filmu je iskazao i glavni glumac Simu Liu, koji je izrazio želju da se sledeći put na platnu pojavi sa drugim Marvelovim zvezdama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shang-Chi (@shangchi)

Najnoviji Marvelov film Šeng Či i legenda o deset prstenova stiže pred domaću publiku 2. septembra!
Foto: Jesse Grant/Getty Images for Disney