Dugoočekivani četvrti studijski album umetničke senzacije Halsey pod nazivom „If I Can’t Have Love, I Want Power“ je konačno tu. Na njemu se nalazi 13 potpuno novih pesama čije tekstove je napisala upravo ona. Za produkciju su bili zaduženi Trent Reznor i Atticus Ross, članovi rok sastava Nine Inch Nails i nagrađivani filmski i TV kompozitori. Ovo je prvi album koji je dvojac producirao za nekog drugog izvođača.

Muzički kritičari uveliko hvale ovo studijsko izdanje i definišu ga kao jedan od onih albuma koji menja pravac karijere mladog umetnika. „Halsey je u svom najboljem izdanju… Ovo je zvuk ambicije, njena muzička evolucija…“, piše Associated Press.

Uz album je predstavljen i video za prvi singl pod nazivom „I am not a woman, I’m a god“.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Na izdanju se nalaze saradnje sa muzičarima kao što su Dave Grohl, Lindsey Buckingham i Pino Palladino. Album prati i jednočasovno filmsko izdanje „IMAX Experience: Halsey Presents If I Can’t Have Love, I Want Power“ koje se početkom ove nedelje prikazivalo u gradovima širom sveta. Scenario potpisuje Halsey, a za režiju je bio zadužen Colin Tilley.

Nakon veoma uspešnog albuma „Manic“, ova intrigantna muzičarka i dalje pomera granice kreativnosti, glasno govori o društvenim problemima koji nas okružuju i trudi se da svakodnevno svojom umetnošću menja svet. Ovo, kao i prethodna izdanja, možete slušati na svim streaming platformama.

„If I Can’t Have Love, I Want Power“ tracklist

1. The Tradition
2. Bells in Santa Fe
3. Easier than Lying
4. Lilith
5. Girl is a Gun
6. You asked for this
7. Darling
8. 1121
9. honey
10. Whispers
11. I am not a woman, I’m a god
12. The Lighthouse
13. Ya’aburnee

Izdanje „If I Can’t Have Love, I Want Power“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/HalseyIICHLIWP

Foto: Universal Music Serbia