Nisu u sukobu: Lali imitira Tini, ona joj govori da je kraljica!
Kada ste slavna ličnost često dolazite u situaciju da vas ljudi stavljaju u svađe i sukob sa osobama sa kojima ste možda čak i u dobrim odnosima, a to se dešava upravo sa Argentinkama Lali Esposito i Tini Stoessel. Pevačice su već godinama predstavljane kao rivalke u medijima, ali sve se promenilo ove godine kada je Tini izjavila da želi duet sa njom, i počele su da ostavljaju komentare podrške jedna drugoj. Sada se desio gest koji pokazuje da one sigurno nisu u sukobu, a i da nam je duet možda bliži nego što mislimo. Evo o čemu je reč.

Naime, Lali je trenutno u žiriju emisije “La Voz” i baš tamo jedan kandidat pevao je Tininu hit pesmu “Mienteme”. Kada je kandidatkinja završila izvođenje, Lali je odlučila da otpevuši mali deo pesme, ali ne samo to, već je uradila i prepoznatljiv Tinin pokret rukom koji kaže “Tini Tini Tini Muah”. Sve je to Tini videla i prokomentarisala.

Tini je retvitovala objavu gde Lali imitira nju, sa opisom “kraljica” i emodžijem kraljice i crvenog srca. Dakle, sve ovo ukazuje da devojke zaista nemaju potrebe da budu niti su u sukobu, a može i da ukaže na to da nam se bliži njihov duet. Šta kažete na to?

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram