Konačno: Addison Rae potvrdila vezu sa Omerom Fedijem
TikTokerka, pevačica i glumica Addison Rae je gotovo uvek u centru pažnje u medijima, baš zbog toga što non stop nešto radi i objavljuje nove projekte. Skoro je izašao njen prvi film, rimejk čuvenog filma “She’s all that” koji se u ovom slučaju zove “He’s all that”, pa to Addison donosi posebnu medijsku propraćenost. Veliku uspeh jeste to što je njen film broj 1 u Americi, a to je konačno proslavio i njen dečko, gitarista Omer Fedi, objavom na storiju gde je i potvrdio da su zajedno!

Naime, Omer je takođe skoro imao veliki uspeh – on je komponovao pesmu koja je broj #1 na Billboard Hot 100 listi, pesmu ‘Stay’ od Justin Biebera i The Kid Laroia. On je sve ovo objavio na svoj story uz sladak opis koji poručuje koliko je ponosan i na svoju devojku, i na sebe.

”Moja beba i ja smo oboje broj 1 trenutno. Veoma sam veoma ponosan na nju. Razmišljam – da li smo mi prvi par da je ovo uspeo sa pesmom i filmom? Svakako, volim te draga”-napisao je Omer. Dakle, konačno je zvanično potvrđena ova veza, a mi im želimo puno sreće!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram