Ljubitelji romantičnih filmova konačno su dočekali da na velikom platnu mogu uživati u pravoj eksploziji emocija. Ovog septembra, distributer Blitz Film& Video donosi ljubavno pismo za sve ljubitelje franšize, dugoočekivani nastavak svetski poznatog fenomena o dvoje najpoznatijih ljubavnika – Tesi i Hardinu u filmu AFTER POSLE PADA i samim tim, olakšaće nam prolaznost leta, povratak u realnost, u škole, na posao, u jesenje dane koji su nam pred vratima.

Veza između Hardina i Tese nije bila jednostavna od samog početka, a sada će se naći na iskušenju više nego ikad pre. Da li će to biti njihov kraj ili će i ovog puta uspeti sve da izglade?


Nastavak velikog serijala o ljubavi i strasti dvoje mladih koja ne priznaje granice, snimljenog prema bestseleru spisateljice c, odavno je proglašen globalnom senzacijom.

Gledaoci širom sveta pratili su Tesino i Hardinovo putovanje u „After“ i „After: Posle sudara“. U novom nastavku imaće prilike da uživaju u svemu što su voleli u prva dva dela, ali ih očekuju i neka iznenađenja.

Ljubav Tese i Hardina uvek je bila komlikovana, ali sad su došli u fazu iz koje se izlaz ne nazire. Upravo dok se Tesa sprema da donese jednu od važnijih odluka u životu, sve se menja. Hardin još uvek ne zna da se kontroliše i sve oko nje počinje da se raspada.

Nikome ne može da veruje, niko nije onakav kakav se čini. Ni porodica, ni prijatelji.

Ovi filmovi jesu ljubavni, ali romansa nije uvek lepa. Unošenje stvarnih trenutaka u nju i ne učiniti film perfektnim za mene je srž toga. To ga automatski čini zrelijim“ – kaže Kastil Lendon koja potpisuje režiju.

U filmu igraju Džozefin Langford, Hero Fajns Tifin, Karter Dženkis,  Kijana Madeira, Čans Perdomo.

AFTER POSLE PADA novu, sexy romansu Hardina i Tese,  možete pogledati u bioskopima od 09. septembra, a ulaznice su u prodaji online ili na blagajnama bioskopa.