Bosi po pesku, slana voda u kosi i sunčana koža – rado se sećamo letnjeg dana na plaži. Sa essence trendi kolekcijom Vintage Beach, inspirisanom retro plažama, naši snovi o udaljenim mestima još uvek traju.

Svetlucavi zlatni finiš, slatki i voćni mirisi i divlji talasi na plaži stvaraju prirodan izgled plaže i trenutno nas uvode u raspoloženje za odmor – čak i bez odlaska na njega! Uz mnoštvo prednosti za negu kože, poput hranljivih ulja i vitamina, proizvodi savršeno kombinuju negu i šminku.

Dodatno: U cilju zaštite okeana i plaža koje oduzimaju dah, essence ponovo sarađuje sa „Plastic for Change“. Uz našu podršku, neoprezno odbačena plastika prikuplja se sa obale Mangalora u Indiji. Time se stvara osnova za recikliranje, odnosno prepravljena plastika koja se može vratiti u ciklus i napraviti od novog ambalažnog materijala. Ovo smanjuje teret za životnu sredinu i čini više materijala dostupnim za reciklažu.

Više informacija možete pronaći na https://www.plasticsforchange.org/vintage-beach

Paleta senki za oči

 

Paleta senki Vintage Beach (Nmpc*799 din) kombiniuje tople nude nijanse s dubokom okeansko plavom bojom i zadovoljava želju za malim putovanjima svojom ljetnom raznolikošću boja i jedinstvenim pakovanjem u pletenom izgledu. Devet visoko pigmentiranih boja daje očima savršen izgled. Kombinacija mat i metalik nijansi u tri kombinacije boje peska inspiriše kreacije sunčanih očiju.

baked hajlajter

essence trendovska kolekcija Vintage Beach nas vraća na plažu!

Nmpc* 519 DIN

Sunčan izgled, baš kao i nakon dugog dana na plaži: Vintage Beach pečeni hajlajter osigurava izražajan završetak svojom baršunasto mekom teksturom i zlatnim sjajnim česticama. Ulje makadamije i vitamin C neguju kožu i ostavljaju ten blistavim.

makeup & baking sunđer

essence trendovska kolekcija Vintage Beach nas vraća na plažu!

Nmpc* 399 DIN

Ovaj alat za ulepšavanje ne bi trebalo da nedostaje ni u jednoj kolekciji! Sunđer je pravi talenat za celo lice. Bilo da se radi o podlozi, kremi za posvjetljivanje, rumenilu ili bronzeru, sunđer za šminku i pečenje idealno je svestran za savršeno uklopljenu šminku.

Regenerator za usne od kokosa

essence trendovska kolekcija Vintage Beach nas vraća na plažu!

Nmpc*299 DIN

Razmažene usne u tren oka! Kokosov balzam za usne sa higijenskim aplikatorom kombinuje intenzivnu negu sa finim voćnim mirisom. Ulje kokosa i breskve budi želju za letom i zajedno sa karite maslacem i vitaminom E daje usnama nežan sjaj.

Višenamjensko ulje

essence trendovska kolekcija Vintage Beach nas vraća na plažu!

Nmpc* 459 DIN

Za nežan sjaj! Višenamjensko ulje s hranjivim uljem koštica kajsije brzo se upija i ostavlja mekan osećaj na licu, telu i noktima. Delikatan miris kokosa podseća na vrele letnje dane.

shine last & go! gel lak za nokte 33

Nmpc*189 DIN

Savršeno u kombinaciji sa zlatnim nalepnicama za nokte: shine last & go! gel lak u nijansi 33. Zahvaljujući dugotrajnoj formuli i jednostavnom klasičnom izgledu u beloj boji, nokti će zasigurno lepo zablistati – i to ne samo na plaži!

Nalepnice za nokte

Nmpc*159 DIN

Unesite vibracije plaže na svoje nokte i usavršite svaki dizajn sa ovim metalnim zlatnim nalepnicama za nokte. Uz male školjke, slatka srca i sunce, kreativne nalepnice trenutno osiguravaju osećaj plaže na vašim noktima. Sa preko 50 različitih dizajna, izbor za sledeći manikir neće biti lak!

Vodica za kosu s morskom soli

Nmpc* 549 DIN

Slana kosa kao sirena! Savršena „morska kosa“ neophodna je za svaki izgled plaže. Vintage Beach morska slana voda za kosu lako stvara talase i daje kosi sunčan miris kokosa svojim finim sprejom za maglu. U isto vreme, pantenol vlaži kosu kako bi je održao mekom i glatkom uprkos divljoj plaži. Bočica od 150 ml izrađena je od 50% reciklirane plastike – što znači da je potrebno mnogo manje nove plastike i smanjuje se dugoročno opterećenje okoliša ambalažom od recikliranih materijala.