Lady Gaga i Tony Bennett predstavljaju drugi singl sa predstojećeg albuma

Bliski prijatelji i dugogodišnji saradnici Lady Gaga i Tony Bennett danas predstavljaju novu numeru pod nazivom „Love For Sale“. Ovo je drugi singl sa njihovog predstojećeg istoimenog albuma. Izdanje će sadržati 10 pesama u regularnoj i 12 pesama u delux verziji, među kojima će, pored novog singla, biti i već objavljena numera „I Get A Kick Out Of You“.

U sklopu kampanje za njihov predstojeći drugi kolaborativni album Lady Gaga i Tony Bennett pripremaju tri muzička specijala. Prvi, pod nazivom „One Last Time: An Evening With Tony Bennett and Lady Gaga“, će biti emitovan na dan zahvalnosti i sadržaće kombinaciju dva koncerta koje su muzičari održali u avgustu. Drugi je poznati muzički format „MTV Unplugged: Tony Bennett & Lady Gaga“ koji se očekuje na zimu. Tony Bennett je svoj prvi „MTV Unplugged“ specijal imao 1994. godine. Emisija je neočekivano prerasla u hit album, a 1995. je upravo za to izdanje osvojio Grammy nagradu za album godine. Poslednji u nizu ovih muzičkih poslastica je dokumentari film „The Lady And The Legend“ čiji će datum premijere biti naknadno objavljen. Opisan kao „intimni pogled na divno prijateljstvo i muzičko partnerstvo koje prevazilazi generacijske razlike“, specijal će sadržati snimke nastajanja albuma „Love For Sale“, kao i njihove prve saradnje na izdanju „Cheek to Cheek“.

Album „Cheek to Cheek“ je objavljen u septembru 2014. godine, a izdvojili su se singlovi „Anything Goes“ i „I Can’t Give You Anything But Love“. Izdanje je dobilo brojne pozitivne komentare od strane kritičara koji su hvalili moćne vokale i hemiju između izvođača. Album je nagrađen kao najbolji tradicionalni pop vokalni album na 57. dodeli Grammy nagrada. Izdanje „Love For Sale“ je najavljeno za 1. oktobar.

Love For Sale“ tracklist

It’s De-Lovely

Night and Day

Love For Sale

Do I Love You

I Concentrate On You

I Get a Kick Out of You

So In Love

Let’s Do It

Just One of Those Things

Dream Dancing

I’ve Got You Under My Skin (DELUXE ONLY)

You’re The Top (DELUXE ONLY)

Izdanje „Love For Sale“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://tonygaga.lnk.to/LoveForSaleSingle

Foto: Instagram i Universal Music Serbia