Svetski poznati i nagrađivani muzičar Shawn Mendes, koji je nominovan i za nagradu Grammy, najavio je danas svoju turneju Wonder: The World Tour za 2022. godinu. Turneja će obuhvatati 64 nastupa u Severnoj Americi, Evropi i Velikoj Britaniji.

Najava turneje je usledila nakon objave njegovog novog albuma pod nazivom „Wonder“, izašao je 4. decembra 2020. godine, a koji se nalazi na prvom mestu američke top liste Billboard Top 200 Time je Shawn Mendes postao jedan od tri muška umetnika koji su imali četiri albuma na prvom mestu ove top liste sa svega 22 godine. Tokom turneje u Evropi i Velikoj Britaniji njegov specijalni gost će biti muzičarka King Princess.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)


U okviru turneje Shawn Mendes će održati koncerte u Beču i Budmipešti. Koncert u Beču je zakazan za  28. mart 2022. godine u dvorani Wiener Stadthalle i online prodaja karata za ovaj koncert počinje 7. oktobra u deset časova, dok će regularne karte biti dostupne od 8. oktobra takođe u deset časova. Karte se mogu kupiti na sledećim internet stranicama: https://www.oeticket.com/ i https://www.stadthalle.com/.

Dva dana kasnije, 30.marta nastupiće u Budimpešti, u hali Papp László SportAréna, ali još nemamo tačne informacija kada kreće prodaja karata.