Najgledaniji video svih vremena „Despacito“ koji izvode Luis Fonsi i Daddy Yankee i dalje nastavlja da beleži nove uspehe!

Naime kako sada stoje stvari, pesma „Despacito“ uskoro će na YouTubeu imati veći broj pregleda nego što ima stanovnika u planeti Zemlji. Naime, pesma je za četiri godine sakupila više od sedam milijardi i pet stotina miliona pregleda, a ukupan broj stanovnika na svetu procijenjen je na sedam milijardi i devet stotina miliona ljudi.

Pevači Luis Fonsi i Daddy Yankee pesmu „Despacito“ objavili su 2017. godine, a pesma je odmah te godine postala planetarni hit. Međutim, njena popularnost nastavljena je i u godinama koje su usledile.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ????? (@luisfonsi)

Pesma na španskom jeziku postala je 24. februara prvi video na platformi sa šest milijardi pregleda. Na svom vrhuncu, „Despacito“ dobio je 25,7 miliona pregleda u jednom danu, iako se ta brojka od tada vratila na na prosečno 2,8 miliona dnevnih pregleda.

„Despacito“ na španskom znači „polako“, ali čini se kako su Fonsi i Yankee brzo došli do velike zarade zahvaljujući najvećem hitu u njihovim karijerama.

Luis Fonsi, koji je karijeru izgradio na romantičnim baladama, pre objave singla je dve godine imao pauzu u karijeri. Veliki povratak sa „Despacitom“ doneo mu je popularnost kakvu nije mogao ni da zamisli.

Foto: Antonio Ahel/ATA Images