Jesy Nelson i Nicki Minaj vole loše momke!

Današnje izdanje stiže od više nego zanimljive ekipe! Britanska pop atrakcija i bivša članica grupe Little Mix, Jesy Nelson predstavlja svoj dugoočekivani solo singl pod nazivom „Boyz“. Na numeri joj se pridružuje jedna od vodećih zvezda ženske rep scene Nicki Minaj. Interesantno je da pesma sadrži muzičke delove čuvenog hip hop hita „Bad Boy 4 Life“ koji u originalu izvodi legendarni reper i producent Sean Combs poznatiji kao P. Diddy.

Iako je svesna da su mnogi očekivali da njen solo povratak na scenu bude balada, nešto što bi polako najavilo novi pravac, Jesy je odlučila da se ne osloni na suptilnost. Pesma je inspirisana hip hop i R&B zvukom na kom je muzičarka odrasla i otvoreno govori na temu privlačnosti loših momaka.

Tema ove numere, koju je konceptualizovala upravo Jesy, je preuzimanje kontrole nad sopstvenim narativom nakon teškog raskida. Muzičarka se pitala zašto voli loše momke, šta nije u redu sa njom. Poslala sam poruku svojim producentima koja je glasila: „Mislićete da sam luda, ali bih jako želela da napišem pesmu na temu zašto žene vole loše momke i želim da iskoristim sempl iz pesme P. Diddya“ i oni su pristali“, kaže Jesy o svom novom izdanju.

Nakon najave na društvenim mrežama, fanovi su sa nestrpljenjem iščekivali ovu saradnju i spekulisali kako će Jesy i Nicki obraditi jednu rep himnu. Sada, kada je pesma konačno izašla, mlada zvezda je spremna da počne sa karijerom koju je oduvek želela. „Samo želim da budem svoja. Želim da moji obožavaoci čuju zapravo moje priče. Niko nije došao i rekao mi o čemu da pišem. Ovo je muzika koju sam oduvek želela da pravim!“

Izdanje „Boyz“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JesyNelsonNickiMinajBoyz

Foto: Universal Music Serbia