Iz Marvelovog studija uskoro stiže film godine „Večni“ koji je sinoć imao svoju svečanu premijeru u Los Angelesu. Publika je uzbuđeno pozdravila svoje superheroje na crvenom tepihu koje je predvodila rediteljka filma Chloé Zhao , dok su prisutne pozdravili Angelina Jolie
koja igra Tenu, Salma Hayek u ulozi vođe Večnih Ajak, Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan koja je otelotvorila snažnu Sersi, Kumail Nanjiani u ulozi Kinga, kao i Lia McHugh,  Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan i Don Lee.
Večni su ratnici koji žive na planeti Zemlji već 7000 godina, njih okupljaju Božanski  (Celestials) da ujedine svoje moći u borbi protiv najveće pretnje za čovečanstvo i ljudsku vrstu, a to su Devijanti (Deviants). Radnja filma bazira se na Marvelovom istoimenom stripu iz 1976. godine, autora Džeka Kirbija.

Crvenim tepihom su se prošetali i prisutne pozdravili reditelj i glumac Taika Waititi, sa svojom partnerkom, pevačicom Ritom Orom, dok su ponos i podršku Angelini Jolie pružila njena deca.

Ovaj uzbudljivi filmski spektakl je imao najduže čuvanu i sakrivenu glumačku postavu od očiju javnosti i to sa razlogom. Glavnu ulogu u filmu tumači Angelina Jolie („Grdana“, „Lara Kroft: Tomb Rajder“), rame uz rame sa njom je latino diva Salma Hayek („Frida“, „Desperado“) kao i britanska glumica Gemma Chan („Kapetan Marvel“).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eternals (@eternals)

Rediteljka filma je dobitnica nagrade Oskar Chloé Zhao („Zemlja nomada“) koja je savršeno ispratila promene u sledeću, četvrtu Marvelovu fazu, koja podrazumeva različitosti, šarolikost rasa, rodova, seksulanosti i etniciteta.
Od 11. novembra film „Večni“ započinje svoj bioskopski život.
Foto: Alex J. Berliner/ABImages