Najveći lifestyle festival patika – Sneakerville i ove godine okupio je veliki broj ljubitelja patika i street kulture. Svi posetioci imali su prilike da zajedno sa svojim timom prođu kroz jedinstveni Sneakerville Playhouse lavirint powered by Buzz i Tike, upoznaju poznate ambasadore najpopularnijih sportskih brendova i osvoje vredne nagrade.

Ko god kaže da za vikend nije bilo aktivnosti za pamćenje, taj definitivno nije posetio Muzej grada Beograda u Resavskoj ulici, gde se tokom petka, subote i nedelje održao najveći multimedijalni događaj ove jeseni – Sneakerville Playhouse! Jedini svoje vrste, ovaj i ovakav playhouse ugostio je neka od najpopularnijih imena iz sveta mode, muzike i kulture, te okupio poznate sportke brendove kako bi svim ljubiteljima zabave pružio nezaboravan događaj. Timovi od petoro ljudi redom su ulazili u Sneakerville lavirint i uz pomoć timskog rada rešavali različite zadatke.

Novi koncept Sneakerville festivala oduševio sve ljubitelje sneaker kulture

U svemu tome učesnike su podržali i poznati pevači, sportisti i umetnici Zoi, Edita, Stevan Piale, Nemanja Blažić Tricky, Mikri, Fox, Surreal, ali i poznati TikTokeri i influenseri Dunja Jovanić, Vladimir Gašić, Mario Vrećo, Waj Wai i Branko Jovanović, koji su takmičarima pomagali da prođu zadatke koje su im pripremili brendovi Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma, Buzz, Tike i Dunk Shop. Događaj je privukao veliku pažnju, a društvene mreže preplavljene su fotografijama do sada neviđenog enterijera Sneakerville Playhouse lavirinta. Zabavni koncepti svetskog ranga ostaće u fokusu organizatora Sneakerville festivala, koji nam zasigurno za sledeću godinu pripremaju još jedan neviđeni spektakl.

Novi koncept Sneakerville festivala oduševio sve ljubitelje sneaker kulture

Pored zabavnog sadržaja, tokom celog vikenda ispred muzeja nalazile su se i Sneakerville kutije za reciklažu, a svaki učesnik mogao je da donese stari komad garderobe i ubaci ga u kutiju predviđenu za to. Nakon festivala nastavljena je akcija prikupljanja stare odeće koja će trajati do kraja novembra u Tike i Buzz Shop-ovima, a po završetku akcije odeća će biti reciklirana i poklonjena domovima za nezbrinutu decu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sneakerville (@sneakerville_festival)

*Tokom trajanja festivala sve propisane epidemiološke mere bile su ispoštovane, nošenje maski bilo je obavezno, a na samom ulasku u Sneakerville Playhouse vršila se dezinfekcija ruku i obuće.

Foto: Gianluca Bartoli, Mateja Stanisavljević/ATA Images