Talentovana pevačica Billie Eilish, dobitnica sedam Grammyija nezaustavljivo niže uspehe i obara rekorde, a sada je prihvatila i izazov koji je primetan među pevačicama, uplovila je u vode kozmetičke industrije. Talentovana 19-godišnja pevačica Billie Eilish predstavila je svoj prvi parfem pod imenom „Eilish“.

Na svojim društvenim mrežama podelila je nekoliko fotografija kako bi ispromovisala parfem u čijem je, kako kaže, celom procesu učestovala i sama.

„Konačno je tu. Ne mogu vam objasniti koliko sam srećna što mogu ovo da podeli s vama“, napisala je Billie na svom Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Nakon što je kreirala miris sa vlastitim potpisom, Billie je priznala kako joj se ostvario dugo sanjani san.

„Parfemi su za mene jedno od najvećih zadovoljstava. Tragala sam za ovim mirisom godinama i sada je to moj omiljeni miris na svetu“.

Pri kreiranju mirisa, sarađivala je sa kompanijom Parlaux koja je inače prepoznatljiva po svom prirodnom i veganskom principu rada.

Otkrivajući koje se to note osećaju u parfemu „Eilish“, pevačica ističe da je oduvek volela vanilu i da je taj sastojak bio neizostavan. Pored vanile, ova mirisna poslastica odiše notama ambera i mošusa, začinjena je finim začinima, drvenastim biljakama, a sadrži i naglasak zimske kraljice mandarine.

Parfem „Eilish“ je za sada dosptupan samo u Americi, a mi se nadamo da će uskoro stići i na evrospko tlo.