Iznenađenje: Tini Stoessel najavila novu turneju!
Korona virus nam je svima pokvario mnoge planove, naročito kada su u pitanju nastupi, koncerti i turneje, te su mnoge zvezde bile primorane da otkažu cele turneje, ili samo delove turneja, pa je bilo neizvesno kada će koncerti ponovo početi sa održavanjem. Još ove godine mnoge zvezde su se odlučile za nove turneje, a strpljivo smo čekali i turneju Tini Stoessel, a izgleda da je ona priredila iznenađenje – jer je upravo najavila svoju treću solističku turneju!

Naime, Tini je objavila numeru “BAR” pre par dana pa je live na Instagramu koji je snimala bio pravi trenutak da objavi važnu vest i priredi pravo iznenađeje – uoči njenog 25.rođendana, 21.marta 2022.godine održaće svoj najveći solo koncert u Argentini, i to na hipodromu! Jedan koncert je već rasprodat, pa je zakazan i drugi, i to samo 4 dana posle otvaranja turneje – 25.marta. Na koncertu se već očekuje preko 100 hiljada ljudi, pa to zaista znači da nas očekuje spektakl.

Kako to obično biva, Tini započinje svoju turneju u rodnom kraju, Argentini, pa je kasnije širi na celu Latino Ameriku, a uz malo sreće turneja će biti i u Evropi, ali najverovatnije, biće svega par koncerata. Pravo iznenađenje je to što postoji mogućnost da Tini ovog puta nastupi i u Americi, pa će joj to zasigurno otvoriti neka nova vrata. Uz to, možemo vam saopštiti da ćemo mi imati informacije iz prve ruke, a uskoro ćete saznati više o tome!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tini (@tinistoessel)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram