Catrice Limitirana kolekcija HD Liquid Coverage Foundation Mini

Što veće, to bolje? Ne uvek! Četiri najpopularnije nijanse CATRICE bestselera HD Liquid Coverage tečnog pudera pridružuju se beauty stalcima u praktičnoj mini veličini. Limitirana kolekcija HD Liquid Coverage Foundation Mini veličine zasigurno će se uklopiti u bilo koju torbicu i idealan je za putovanja ili popravke u pokretu.

Također deo Limitirane koleckije su i četiri omiljene nijanse u standardnoj veličini. Na ovaj su način ljubiteljice lepote savršeno opremljene da se nose sa svim svakodnevnim situacijama sa svojim omiljenim puderom – bilo u mini ili punoj veličini.

HD Liquid Coverage Foundation Mini TEČNI PUDER

Puder u pokretu: Ponekad vam nije potreban vaš omiljeni puder standardne veličine! Evo praktičnog mini pandana popularnog HD Liquid Coverage tečnog pudera od CATRICE: četiri najprodavanije nijanse iz standardnog asortimana dostupne su u mini veličini od 10 ml kao deo ograničene kolekcije. Svojom ultra laganom, tekućom teksturom, veganski puder pruža visoku, ali prirodnu pokrivenost – do 24 sata. Savršeno za putovanja!

NMPC: 449 DIN

HD LIQUID COVERAGE TEČNI PUDER

Drugi efekat kože: HD Liquid Coverage tečni puder se oseća kao druga koža i pruža besprekoran ten! Izuzetno lagana tečna tekstura savršeno prekriva nesavršenosti i matira kožu. Dugotrajna formula obezbeđuje prirodan izgled koji traje ceo dan. Kolekcija slavi četiri najpopularnije nijanse iz standardnog asortimana, koje će ljubitelji lepote i dalje moći da nađu na kozmetičkim stalcima standardne veličine nakon isteka limitirane kolekcije.

NMPC: 899 DIN