Nakon letnjeg hita „Summer Of Love“, svetski poznati kantautor Shawn Mendes predstavlja nešto potpuno drugačije. U pitanju je emotivna balada pod nazivom „It’ll Be Okay“ uz koju je objavljen zvanični lyric video.

„It’ll Be Okay“ donosi iskrene emocije autora i dočarava misli osobe koja prolazi kroz raskid. U direktnom obraćanju kroz tekst pesme postavlja mnoga pitanja o životu nakon rastanka sa voljenom osobom, ali na kraju prihvata situaciju i govori kako će sve biti u redu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Singl označava prvu solo numeru nakon albuma „Wonder“, koji je objavljen pre skoro godinu dana i na kom se nalazi istoimeni hit singl, ali i pesma „Monster“ – saradnja sa Justin Bieber-om i favorit mnogih slušalaca. Numere sa tog albuma, kao i mnoge druge, izvodi će uživo na predstojećoj svetskoj turneji čiji se početak očekuje na proleće naredne godine.

Izdanje „It’ll Be Okay“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/ShawnMendesItllBeOkay

Foto: Universal Music Serbia