U susret premijeri filma „Don’t Look Up“, Ariana Grande i Kid Cudi predstavljaju prvi singl sa predstojećeg albuma na kom će se naći celokupna muzika iz filma. U pitanju je pesma pod nazivom „Just Look Up“ uz koju je objavljen i zvanični lyric video. Oni izvode numeru i u samom filmu kao muzički par Riley Bina i DJ Chello.

U pisanju pesme su učestvovali upravo Ariana i Kid, a pridružili su im se kompozitor Nicholas Britell i tekstopisac Taura Stinson. Britell, koji je producirao celokupni filmski soundtrack, kaže da je privilegija sarađivati sa ovakvim muzičarima.

Oba izvođača su se već oprobala u glumačkim vodama, pa se veruje da će i u ovim ulogama njihova svestranost i talenat doći do izražaja. Režiju filma potpisuje Adam McKay, a glavne uloge tumače Leonardo DiCaprio i Jennifer Lawrence. Premijera se očekuje 24. decembra na Netflix platformi.

Izdanje „Just Look Up (From Don’t Look Up)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/ArianaGrandeKidCudiJustLookUp

Foto: Universal Music Serbia