Bryce Hall objavio video u kome se suočava sa opsednutim fanom!

Kada ste slavna ličnost, pored svih lepih stvari koje slava nosi, često se morate se suočiti i sa opsednutim fanovima, odnosno takozvanim “stalkerima”, što nikako nije jasno. Pored toga što takvi ljudi narušavaju privatnost zvezda, mogu biti i veoma opasni, jer praktično uhode osobe i ne daju im mira. Baš to desilo se slavnom TikTokeru Bryce Hall-u, a on je čak na svom profilu i objavio snimke opsednutog fana koji ga juri danima!

Naime, Bryce je nedavno podelio alarmantan video na kom se suočava sa navodnim „stalkerom“ koji je dobio pristup njegovoj kući. On je objavio snimak sukoba na svom Instagram storuju u utorak, 21. decembra. Na snimku, dok je snimao čoveka na stepeništu, Bryce se čuje kako govori: „Pogledajte – on je stalker! Gubi se iz moje kuće! Da li si stvarno upravo ušao u moju kuću?“ – začuđen je bio TikToker.

TikToker je kasnije tog dana podelio isti snimak na svom Tviter nalogu, napisavši: “Video snimak u kom čujem nešto i saznajem da je to isti uhoditelj koji je ušao u moju kuću ranije ove godine. Prošlog puta smo mu zamaglili lice, ali sada, ne, nećemo”.

U drugom snimku koji je podeljen u njegovim Instagram storijima, Bryce je snimio opsednutog fana kako sedi ispred njegovog doma, rekavši da je uhoda već “više puta upadao u njegovu imovinu”. Čovek na snimku je tada odgovorio rekavši da „nije znao“ da je to Hall-ova kuća i da ga je navodno u njegovu rezidenciju pozvala žena. Bryce je kasnije podelio fotografiju čoveka o kome je reč koga su policajci uhapsili. Dakle, život zvezda ni malo nije lak!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram