Stižu dve nove sezone serije “Squid Game”!
“Squid Game” je Netflixovo izdanje koje je pokupilo brdo pozitivnih komentara – to je bila jedna od najgledanijih serija na Netflixu pre samo par meseci, a verujemo da je i dalje veliki hit. Sigurni smo da ste je i vi gledali, a i da niste – barem ste čuli za seriju. Ipak, za sve vas koji volite ovo izdanje, imamo lepe vesti – još dve sezone stižu uskoro!

Naime, kreator serije Hwang Dong-hyuk je dao obećavajuće informacije o hit seriji tokom intervjua 28. decembra za Korean Broadcasting System – otkrio je da je u pregovorima sa Netflixom za još dve nove sezone! „Uskoro ćemo doći do konačne odluke o sezonama koje stižu” – poručio je Hwang.

Ovo je svakako obećavajuća vest za fanove “Squid Game-a” koji su čekali vest o drugoj sezoni od sjajnog debija serije u septembru. Iako Netflix još ništa nije zvanično potvrdio niti negirao, Hwang je zaista optimističan povodom 2. i 3.sezone koje planira da napravi. Hwang je još u novembru rekao kako mu je druga sezona već u glavi, i da bi bila šteta da se ne napravi još koja sezona, jer je ova serija dostigla na stotine miliona gledalaca!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Noh Juhan | Netflix