Potvrđene su još dve sezone serije “Emily In Paris”!

Emily će se vratiti u Pariz za još dve sezone! Verujemo da vas je ova vest obradovala koliko i nas, a kada vam kažemo da su sezone potvrđene – nema boljih vesti, zar ne? Ako niste upućeni, Emily in Paris je serija o devojci Emily koja se iz Čikaga seli u Pariz, te kroz svaku epizodu upoznajemo bolje nju, Gabriela, Mindy, Alfie-ja i mnoge druge likove. Ipak, hajde da vidimo šta znamo o sledeće dve sezone.

Kako navodi izvor koji je razgovarao direktno sa Lilly Collins (Emily), ona zaista ne zna ništa o sezonama koje su potvrđene. “Ne znamo ništa još uvek”, potvrdio je i Lucien Laviscount, koji igra ljubavni interes Emily u drugoj sezoni, Alfie-ja: “Daren Star, kreator serije, je prilično tajnovit u vezi sa ovim, mislim da ni on sam ne zna šta će se desiti. Voli da zamrsi priču često”-poručuje glumac.

Ipak, glumci su otkrili šta bi voleli da vide u novim sezonama: “Ono što zaista nismo videli je u kakvim je Emily odnosima sa ljudima koje je ostavila u Čikagu i kako to što je u inostranstvu duže vreme menja njen odnos sa svojim domom”, rekao je Lucien, otkrivajući da bi možda voleo da vidi i u seriju uključi i Emily-ne roditelje.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram