Kim Kardashian promenila lokaciju za odmor da izbegne Kanyea!

Ovih dana je vruće u kući Kardashiana! Naime, Kim Kardashian je navodno izbegavala bivšeg supruga Kanyea Westa, jer njena veza sa mladim Peteom Davidsonom postaje ozbiljna! Kao što nam je već poznato, reper je uložio veliki napor poslednjih meseci kako bi povratio svoju Kim, međutim, bezuspešno, a izvor sada navodi da je ona čak promenila lokaciju za odmor da se ne sretne sa njim! 

Naime, reč je o tome da je reper namerno posećivao ista mesta kao i njegova bivša u nadi da će mu se Kim vratiti, uprkos njegovoj novoj romansi sa glumicom Juliom Fox. To je nateralo Kim da potpuno preokrene svoje planove – ona je nedavno promenila lokaciju za odmor sa dečkom Peteom nakon što je saznala da će njen bivši biti u tom području.

Novi par je prvobitno planirao da odleti u Dominikansku Republiku da proslavi Novu godinu, međutim, kada je Kim saznala da reper ima nameru da se pojavi tamo, brzo je odlučila da promeni sve planove. Umesto Dominikanske Republike, oni su se u poslednjem trenutku odlučili da odu na Bahame, a izvor je to i potvrdio: „Kim je planirala da ode u Dominikansku Republiku sa Peteom neposredno posle Nove godine, ali je Kanye nekako saznao za to, pa je tajno promenila destinaciju za Bahame.Ovo nije prvi put da Kanye radi nešto ovako – on je skoro bio u Majamiju kada se mislilo da će Kim doći u posetu da podrži snimanje novogodišnje televizije njenog dečka, ali se ipak nije pojavila tamo“ – zaključuje izvor.

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram