Otkrivamo: Kako napreduje veza Kendall Jenner i Devina Bookera?
Kendall Jenner i Devin Booker su nedavno zajedno dočekali Novu godinu i izgleda da par nastavlja da uživa u ljubavi nakon što su u junu proslavili godišnjicu veze. Prema izvoru Entertainment Tonight-a, otkrivamo da je par veoma ozbiljan trenutno i da se zaista vole, a ovo je retka prilika da saznamo nešto više o njihovoj vezi, jer se oni ne prikazuju javnosti često.

Naime, sada otkrivamo šta se dešava u životu modela i košarkaša: “Kendall i Devin su trenutno u sjajnom periodu veze. Oni se besprekorno slažu i zaista su se zaljubili jedno u drugo, njihova veza je veoma ozbiljna. Drago im je što mogu da budu ono što zapravo jesu kada su jedno pored drugog. Sve ide glatko i to im se dopada” – priča izvor.

Tvrdi se i da je porodica Kardashian – Jenner bila impresionirana Bookerom i da su svi srećni zbog Kendall. Izvor je još otkrio da porodica voli Devina i da ga smatra super talentovanim, i kažu da je on tip momka kakav Kendall najviše voli. Mi podsećamo da je ovo veoma retka prilika da čujemo nešto o njihovoj ljubavi, te nam je drago što su stvari među njima besprekorne.

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram