Iznenađenje: Verila se glumica Lana Condor!
Glumica Lana Condor, koju najbolje poznajemo iz Netflixove serije filmova “To All The Boys I’ve Loved Before” je našla ljubav svog života! Lana je u petak, 28. januara, potvrdila veridbu sa svojim dugogodišnjim partnerom Anthonyjem De La Torre. Glumica je ovo iznenađenje podelila na Instagramu uz seriju fotografija i video zapisa o veridbi.

Lana je u opisu posta napisala: “Reći DA tebi bila je najlakša odluka koju sam ikada donela. Smatram sebe apsolutno najsrećnijom ženom ikada”, napisala je ona. „Pored mog oca, ti si bez sumnje najbolji čovek na svetu. Emi i Timi su rekli da je vreme da se mama i tata vere!” – otkriva glumica.

Lana je rekla da je ovo bilo pravo iznenađenje i napisala je da je Anthony radio sa vijetnamskom ženskom kompanijom da dizajnira njen zapanjujući prsten. Dalje je napisala: “Činjenica da je znao koliko mi je važno što će sarađivati sa vijetnamskom kompanijom da pomogne u dizajnu mog prstena svedoči o tome koliko je on zaista pažljiv”.

Čim je Lana objavila dobre vesti, bliski holivudski prijatelji požurili su da im požele čestitke. Dok je kolega Noah Centineo izrazio svoju ljubav tako što je podelio vest na svojoj Instagram priči, ostale kolege poslale su čestitke u komentarima. Nama ostaje samo da poželimo sreću paru!

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram