Avon vam predstavlja mirisne novitete - Avon Attraction The Game parfem za nju i za njega

Naime Avon je kreirao jedinstvene note kako bi stimulisao um, uzburkao emocije i zadirkivao telo, a samim tim i mamio sva naša čula. Poznatu i voljenu Attraction kolekciju, upotpunila su dva nova mirisa, kreirana da aktiviraju senzorne neurone i podstaknu osećaj zadovoljstva* – Avon Attraction The Game parfem za nju i za njega, po ceni od 1690 dinara.

  • Attraction The Game parfem za nju obogaćen je svežim voćnim otvaranjem u kontrastu sa zanosnom biberastom aromom koja prelazi u mešavinu neodoljive crne čokolade i hypnotic akorda, pre nego što ostavi postojan, senzualan trag drvenastih nota i ambre.
  • Neodoljivi muški miris, Attraction The Game za njega čini spoj tople, začinske mešavine bibera i kardamoma i preliva se u note crne čokolade i hypnotic akorda, kulminirajući senzualnim i uglađenim drvenastim notama.

Ove Avon mirisne noviteta, ali i mnoge druge sjajne proizvode možeš pronaći od 01. februara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs a kako se bliži Dan zaljubljenih eto sjajnih ideja za poklone za voljene osobe!

*miris kreiran sa kompanijom Firmenich, baziran na tehnologiji dizajna mirisa testirana na moždanu aktivnost pomoću fMRI metodologij