Cara Delevingne o svom detinjstvu: Bilo mi je teško

Veoma poznata glumica i manekenka, Cara Delevingne, je skoro u medijima pričala o izazovnom vremenu koje je imala u snalaženju u svojoj seksualnosti, naročito u detinjstvu. Ona se identifikuje kao “queer” osoba, a sa tom rečju se poistovećuju biseksualci i gej osobe, pa tako i ona sama. Cara je u svežijem intervjuu pričala o svom ne tako lakom detinjstvu, a evo šta je sve otkrila.

Za početak, manekenka je o svom detinjstvu rekla: “Odrastanje kao queer dete bilo je izolovano i ponekad je bilo teško za navigaciju. Moje sestre su dale sve od sebe da budu tu za mene, ali to je bilo nešto kroz šta sam morala da prođem sama da bih zaista znala ko sam. Još uvek sam na tom putu i ​​ostaću na istom do kraja života. Zaista nije lako” – priča ona.

Takođe, pričala je i o svojim manekenskim počecima: “Kada sam imala svoj prvi posao manekenke sa 10 godina, nisam bila svesna šta radim, niti sam bila svesna mode i umetnosti koje sada razumem i cenim. Sa svakim poslom ili stažom uvek postoji način da se napravi neka vrsta promene u vašem životu ili viđenju na stvari”.

Za kraj, ona priznaje: “Veoma je teško, jer još uvek postoji deo mene koji želi da je strejt zbog samog pritiska javnosti i nekog dubokog osećaja u meni. Zaista je komplikovano živeti takav život”.

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram