Potvrđeno: Rihanna objavila vesti o trudnoći!
Pevačica i biznismenka Rihanna prethodnih meseci je naročito tiha na društvenim mrežama, što je na dnevni red dovelo mnoge glasine i spekulacije – da Riri čeka bebu, o čemu smo vam pisali OVDE. Iako glasine često znaju da budu lažne, ovog puta ispostavile su se kao tačne – Rihanna i njen dečko A$AP Rocky očekuju prvo dete! Ovo je potvrđeno i od strane same Rihanne uz sladak Instagram post koji je objavila, a privukao je veliku pažnju.

Naime, potvrđeno je da je pevačica trudna, a ona je tokom vikenda pokazala svoj trudnički stomak na profesionalnim fotografijama u roze jakni i ​​farmerkama dok se držala za ruke sa svojim 33-godišnjim partnerom. Par je bio u A$AP-ovom rodnom gradu, Harlemu, u Njujorku i izvor otkriva da su mnogo srećni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Super Teen (@superteen.rs)

“Rihanna je oduvek želela da bude majka i da ima decu. Ona misli da će A$AP biti najbolji tata ikada” kaže izvor i nastavlja: “A$AP je brinuo o Rihanni i i dalje brine najbolje što može. Oni zaista uživaju u ovom trenutku zajedno kao par. Takođe su neko vreme pokušavali da vesti zadrže za sebe, ali su se osećali spremnima da ih sada podele i veoma su srećni zbog toga”.

Za kraj, izvor poručuje: “Rihanna i A$AP imaju tako jaku vezu i jedva čekaju da zajedno iskuse čar roditeljstva”. Nama za kraj samo preostaje da čestitamo budućim roditeljima!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: DIGGZY/SHUTTERSTOCK