Pink essence ovaj mesec postaje crveni essence. Be proud. Be powerfull. Be pink. Uz crvene essence proizvode neka i ljubav u februaru pršti od samopouzdanja! Zato ovih dana iz essence kolekcije odaberi beauty proizvode koji će ti pomoći da dodatno zablistaš!

Oči su uvek nežnije od srca! Kako bi zatreptala za nežnost trebaju ti voluminozne trepavice! essence get BIG! lashes volume curl maskara ima veliku, zaobljenu četku s vlaknima koja ti pruža maksimalan volumen i prekrasno uvijene trepavice, a gusta crna tekstura daje im intenzivan izgled.

Neka tvoje oči zrače dodatnom ljubavlju i dobrim raspoloženjem uz BRONZED this way paletu senki . Mini paleta senki sigurno će stati u najmanju torbu i biti vaš savršeni pratilac tokom meseca ljubavi. Ima delikatan miris vanile, ne sadrži ulje i dolazi u prelepom spektru bronzanih nijansi. Paleta se sastoji od šest mekih, visoko pigmentiranih sjenila u prahu koji su savršeno usklađeni u boji sa mat do metalik završnim obradama. Nijanse palete su savršeno usklađene, tako da ćete lako postići raznolik dnevni ili večernji izgled.

Usne vole crveno, a Dan zaljubljenih je pravo vreme da se usudiš da staviš crveni essence cool COLLAGEN plumping ruž za usne. Tvoje usne zaslužuju ruž koji kombinuje negu, sjaj i efekat povećanja usana. Hranljiva tekstura sa zamenom kolagena prikriva fine bore, ima efekat zaglađivanja i čini usne vidljivo punijim – a formula je 100% veganska. Pre nanošenja ruža, ne zaboravi da postaviš podlogu i uokviriš usne soft & precise olovkom za usne kako bi tvoj ruž trajao duže.

Za dodatni sjaj usana nanesi extreme shine volume sjaj za usne. Uz dobar i kvalitetan sjaj, usne izgledaju punije i moćnije, a opet prirodno i neodoljivo! extreme shine volume sjaj za usne istaknut će usne te im pružiti zamaman sjaj.

Najpopularnije nijanse crvenih lakova za nokte za mesec ljubavi. Pronađi inspiraciju za manikuru za romantičan izlazak udvoje. Zavedi ga crvenim nijansama shine last & go! gel lakova za nokte

Bilo da se radi o svakodnevnom životu ili za posebne prilike kao što je Dan zaljubljenih — s Choose your glow! hajlajter paletom, koja sadrži tri nijanse, uvek možete imati pri ruci savršenu nijansu hajlajtera za neodoljiv i jedinstven sjaj. Najtamnija nijansa se nanosi pojedinačno prirodnim svakodnevnim nijansama, dok je bronzana nijansa idealna za unošenje blistavog letnjeg sjaja na obraze ili za isticanje kontura. Hajlajter je apsolutni must-have za svaki stil šminkanja.