Između tihih dana sa porodicom i blistave zabave sa svojim najboljim prijateljima – postoje oni veoma posebni trenuci kada se čini da vreme stoji, a oblaci izgledaju bestežinski. I: možemo uživati u zimskom pejzažu okupanom pastelnom svetlošću sa bestežinskim oblacima koji izgledaju kao ovce na nebu. Inspirisani ovom nežnom prozračnošću, novi, nežni proizvodi essence Trendovske kolekcije „CATCHING CLOUDS“ pružaju mekani, lagani izgled lepote za zimsku sezonu. essence kolekcija sadrži hranljive teksture poput oblaka za blistav ten i neverovatno meku kožu.

swirl balzam za usne NMPC* 299 din // 01 Head In The Clouds & Lips In Heaven

Usne meke poput oblačića – to je ono što ovaj hidratantni balzam za usne može postići. Vitamin E koji sadrži njeguje usne kako bi bile super mekane i vrlo se lako nanosi zahvaljujući praktičnom obliku.

inner eye brightening olovka NMPC* 119 din // 01 everybody’s shade

Unutrašnja olovka za osvetljavanje očiju je vrhunac svake šminke za oči. Nežni potez univerzalne bledo ružičaste olovke duž vodene linije ili u uglu oka osvetljava oči i daje vam potpuno budan izgled. Meka tekstura se lako nanosi i dugo traje.

mix & match biserne nalepnice NMPC*269 din // 01 Chasing Classy Clouds

Ove mix & match biserne nalepnica su ostvarenje sna! 62 svetlucava bisera u tri različite veličine su samolepljive i mogu se naneti na oči, lice ili nokte. Rezultat: blistav zimski izgled sa vau efektom.

cloud-touch hajlajter NMPC*399 din // 01 Daily Dose Of Dreamy Clouds

Sa ovim super mekim hajlajter puderom, nije samo sneg taj koji će sigurno zablistati. Sadržani višestruki odsjaji stvaraju zaslepljujući sjaj u tren oka. Glatka tekstura u dizajnu malog oblaka nežno se stapa sa svim tonovima kože i postavlja svetlucave akcente u nežnoj nijansi breskve.

hydrating milky maglica za lice NMPC*439 din // 01 Like A Breath Of Fresh Clouds

Da li želite bar jednom da plovite u oblaku? Ova hidratantna mlečna maglica za lice će vam pomoći upravo u tome. Hidratantni umirujući fluid, nemasno hidratantno mleko, obnavlja i hrani kožu. Mlečna tekstura sa hijaluronskom kiselinom i kokosovom vodom ne samo da upotpunjuje vašu svakodnevnu rutinu nege kože, već je pogodna i kao primer ispod vaše šminke.

cloud-touch mousse prajmer NMPC* 519 din // 01 Up On Cloud 9

Besprekoran ten na oblacima? Nema problema! Pahuljasta tekstura mousse prajmera nežno se topi u kožu i neguje je. Jednostavno nanesite nakon nege kože, sačekajte minut, našminkajte se – i to je to, vaš besprekoran ten je spreman!

cloud-touch luminizer za telo NMPC*519 din // 01 Twinkle, Twinkle Little Cloud

Sjajno kao zimski izlazak sunca! luminizer za telo ima teksturu poput oblaka sa nežnim sjajem. Formula se nežno topi u kožu i ima efekat hlađenja. Sadržani multirefleksi naglašavaju kožu prelepim sjajem.